Uitzendbureau in Ulft

Betrokken en transparant
NEN-4400-1-gecertificeerd
Passie voor verbinden

Quattro is hét uitzendbureau in Ulft, waar je terechtkunt op het moment dat jij op zoek bent naar jouw droombaan. Als uitzendbureau zijn wij actief in Ulft, Doetinchem en andere plaatsen in de Achterhoek, waar we ons toeleggen op het verbinden van talenten zoals jij met hun ideale werkgevers. Jouw zoektocht naar werk is uniek en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die precies op jouw behoeften is afgestemd.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE MEER INFORMATIE?
BEL OF MAIL ONS DIRECT

personeel-rond-tafel

Vind jouw droombaan met ons uitzendbureau

Heb je ambities in de productie, in- en verkoop of administratie? Ons uitzendbureau heeft een uitgebreid aanbod in deze sectoren. We bieden niet alleen vacatures, maar ook hulp bij het zoeken naar werk. Samen onderzoeken we jouw ambities en vaardigheden om de perfecte baan te vinden die daarbij aansluit. We begrijpen het belang van een baan die niet alleen bij je vaardigheden past, maar ook bij jou als persoon. Ons team zet zich in om een match te vinden die zowel professioneel als persoonlijk vervullend is.

Diverse vacatures voor jou

Quattro is een familiebedrijf met een hart voor het samenbrengen van mensen en banen. Dit zie je terug in ons ruime aanbod van vacatures in de productiesector. Onze persoonlijke benadering en passie voor het vak maken dat we altijd meerdere geschikte vacatures voor jou klaar hebben staan. We zijn trots op onze betrokken en toegewijde aanpak, waarbij we streven naar langetermijnrelaties met zowel onze klanten als kandidaten. Jouw succes is ons succes en daarom werken we hard om de beste carrièremogelijkheden te bieden.

VIND JE DROOMBAAN
BIJ QUATTRO

10 meest gestelde vragen tijdens sollicitatiegesprekken

Ten eerste gefeliciteerd. Je bent door de eerste selectie gekomen en je mag op gesprek komen. Dat betekend dat je interesse hebt gewekt. Ze willen je leren kennen. Nu is het belangrijkste dat je jezelf kent en je positieve eigenschappen goed kunt verwoorden. Om…

De sollicitant: mannen vs vrouwen

Iedereen is anders en dat komt tot uiting in een sollicitatiegesprek. Als je op zoek bent naar nieuwe werknemers, dan probeer je een inschatting te maken van iemands kwaliteiten. Het blijkt dat over het algemeen genomen vrouwen zich anders…

Met deze 5 tips vind je de juiste uitzendkracht.

Het is altijd goed om al contacten te hebben met een uitzendbureau voordat je daadwerkelijk een verzoek plaatst. Op die manier kennen ze het bedrijf al. Zo kunnen zij sneller schakelen op het moment dat je een verzoek hebt….

Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden

Wil je weten welke vacatures bij jouw vaardigheden passen? Neem contact op met ons uitzendbureau in Ulft voor een vrijblijvend gesprek. We nodigen je uit voor een kop koffie om jouw loopbaanwensen te bespreken en te zien hoe we je kunnen ondersteunen wanneer er werk gezocht wordt. Je kunt je ook eenvoudig online inschrijven. Met ons brede netwerk en expertise in de arbeidsmarkt, zijn we het ideale uitzendbureau om jouw carrière een boost te geven. Laat ons je helpen om de baan te vinden die echt bij je past.