Quattro Uitzendbureau voldoet aan alle in de wet gestelde eisen voor het runnen van een uitzendbureau. Quattro is NEN-4400-1 gecertificeerd. Deze certificering staat voor zowel de bedrijven als de uitzendkrachten, die met Quattro in zee gaan, voor een stuk extra zekerheid.

De NEN4400-1 norm stelt onder andere eisen aan de personeelsadministratie, loonadministratie, financiele administratie, afdrachten van belasting en sociale premies en specifieke situaties, zoals het in- en doorlenen van ZZP-ers.

Quattro Uitzendbureau werkt met het ABU CAO. In het CAO voor uitzendkrachten zijn alle arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op uitzendkrachten opgenomen zoals die zijn afgesproken tussen CAO-patijen.

Verklaring NEN 4400-1

 

Lees hier ons Privacy statement.

Lees hier over ons Cookiegebruik op de website

 

Helaas is er op 23 maart 2015 een fout gemaakt door de Volkskrant. In het artikel in de krant genaamd: ‘Contracting, flexwerken op zijn allergoedkoopst’ en de op de website genaamd: ‘Vakbonden waarschuwen voor nieuwe schijnconstructie’. In dit artikel wordt gerefereerd naar een rechtszaak met Qatro Uitzendbureau. Helaas maakt de redactie een fout door Quattro te schrijven in plaats van Qatro. Zie hieronder de rectificatie.

Rectificatie Volkskrant

Klik op deze link voor het betreffende artikel: http://www.volkskrant.nl/economie/vakbonden-waarschuwen-voor-nieuwe-schijnconstructie~a3921628/